Varen in de Biesbosch! Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!

Bij dit arrangement is inbegrepen:

    • Huur van de sloep (maximaal 11 personen)
    • Opstapplaats is Geertruidenberg

Prijs huur sloep: vanaf € 155 voor een dagdeel: 8.30-13.00 uur OF 13.30-18.00 uur.

Prijs huur sloep voor een hele dag is € 180,00 (van 8.30-18.00 uur).

Wilt u een goed gevulde picknickmand meenemen aan boord? Daarvoor bedraagt de prijs € 13,75 p.p.

U kunt de sloep niet afsluiten tegen zon of regen. Er zit een zonnendak en een regendak op, maar niet over de hele boot.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

De Biesbosch, meer dan de moeite waard!

De Biesbosch is een prachtig veelzijdig en mooi natuur gebied in Brabant. Ontdek het zelf tijdens dit heerlijke arrangement. U maakt een rondvaart in een luxe elektrische sloep die u zelf mag besturen. Kortom; een lekker dagje op het water voor jong en oud. 

Een bootje met.........of een bootje zonder

U stapt aan boord op een fluisterstille sloep met of zonder een goed gevulde picknickmand, aan u de keus. De verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen. Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig. U kunt met maximaal 11 personen op 1 sloep. Nationaal Park de Biesbosch staat centraal bij deze uitjes te water. Hollands oudste stad Geertruidenberg is een bezienswaardigheid op zich en geldt als start- en eindpunt.

8.6 | 28 reviews

Reviews van gasten

Suzanne De Kanter

9

Superleuke middag gevaren met de fluisterboot door de Biesbosch. Heel behulpzaam personeel. We waren met 9 personen en voor de 2 oudsten (moeilijk ter been) werden speciaal terrassteden in het bootje gezet, zodat ze niet op de houten bankjes hoefden te zitten. Goede uitleg gekregen en dankzij het prachtige weer een topmiddag gehad. Daarna nog gegeten bij fort Lunet wat ook superleuk en lekker was. Kortom; een aanrader.

Hester Stavast

8

Locatie was moeilijk te vinden, omdat ze verhuisd zijn. Goede uitleg over de boot en speciale plaatsen. De waterkaart was vrij onduidelijk. (We zijn vaak in Friesland geweest, deze kaarten waren veel beter.) Boot was zeer stil, we hebben heerlijk gevaren. Voor 11 personen was er voldoende plaats.

Yvonne van der Leije-Rijkee

8

goed geregeld.

Carla Schmidt

7

Wij hebben een hele leuke dag gehad en ook was het fijn dat wij vooraf gebruik konden maken van de tent.

Anoniem

9

Fluisterboot voor middagdeel gehuurd. Zeer ruim voor 9 personen. Prachtig weer. Luifel bood enige bescherming tegen de zon. Goede uitleg en tips bij vertrek en mooie vaarroute map. Weinig aanmeerplaatsen. Verbeter punt: Parkeerplaats (startpunt) was zeer moeilijk te vinden. Zeker 20 minuten gezocht.Geef het met borden langs de weg aan, en betere uitleg bij de boeking.

Jan Overduin

8

Varen in de Biesbosch is een leuk uitje, mooie tocht gemaakt. Zeker een aanrader

Yolanda Smits

8

Gastvrij ontvangen. Picknick was uitstekend. Eén toilet voor een groep van 19 personen is weinig, zeker als je bijtijds wil inschepen.

Anoniem

9

deze middag was voor ons hele gezelschap (5 pers. van 70 en ouder) 3 volwassenen van 40 en een kleinkind van 3,5 jaar een geweldige ervaring. Heb ook een lovende mail incl. enkele foto's gestuurd naar Bootje Gezond. Een heerlijk ontspannen uitje en we zullen dit promoten bij ieder die het horen wil. 1 kritische noot: de fluisterboot was niet zo stil als we verwacht hadden, vooral bij wat hogere snelheid toch nog aardig wat geluid. Beetje jammer.

Anoniem

9

Super leuke dag gehad met de familie.

Melchior Jongejans

10

Wij hebben met zijn tienen, wij met kinderen en kleinkinderen, een heerlijke dag gehad op de ruime sloep in de Biesbosch. Het is voor herhaling vatbaar.

Gisela Schuller

8

Het huren van het Bootje Gezond ging perfect! We hebben aangegeven hoe laat we wilden opstappen en dit was geen probleem. We werden prima ontvangen, er waren veiligheidsvesten voor de kinderen en we kregen een goede uitleg van de boot en van de routes die we konden varen. Toen we terug wilden, hebben we gewoon gebeld om te laten weten dat we bijna in de haven waren, we werden erg goed ontvangen en alles werd verder voor ons geregeld en opgeruimd. Al met al, een aanrader!

Tony Roepman

9

Het weer zat mee! We hebben een super leuke dag gehad.

Charlotte Heck

9

Het was goed geregeld, we hebben een hele fijne dag gehad.

Jos Witteveen

9

Service was geweldig. We hebben een heerlijke dag gehad met een gezelschap van 8 personen van bijna 19 tot bijna 80 jaar én een hond. De bediening van de boot is gemakkelijk en het natuurschoon is prachtig. Dit was echt een dag met een gouden randje. Voor herhaling vatbaar en dan misschien de lange tocht.

Ariane Mol

9

Biesbosch is uniek, en dus ook een heerlijke dag in het water daar. Zelf wat rondvaren in de prachtige natuur, zwemmen, picknicken... ik ga nooit meer naar het volgepakte strand. Daarbovenop was de crew van bootje gezond supervriendelijk!

Yvonne Jetten

8

Varen in de sloepen was een geweldige ervaring zowel voor jong als oud! De lunch was lekker met heerlijke luxe broodjes, krentenbollen en eierkoeken inclusief fruit. Het enige wat we mistten was koffie......:) We hebben ons prima vermaakt en wat is de Biesbos mooi! Helemaal als de zon schijnt. Dagje Biesbos; een aanrader voor een familiedag.

Anoniem

8

Nadat we op een zandbak vastzaten, zijn we netjes geholpen door de organisatie.

Melissa Van Schie

9

zeer snelle reactie op mijn vraag welke ik per mail had gesteld. Waarna ik telefonisch de boeking heb kunnen verzorgen.
Geen verbeterpunten aan te dragen.

Kees Hermans

9

Was prima geregeld, bootje was super en het was echt lekker op het water buiten 1 regenbuitje

Anoniem

8

we hebben met zessen een geweldige dag gehad tijdens ons uitje met bootje gezond. gelukkig was ook het weer beter dan de voorspellingen ons wilde laten geloven! de ontvangst met koffie was prima. een minpuntje het beloofde reddingsvest voor een van onze deelnemers lag niet in de boot. verder helemaal oke!!

Vanessa Vande Velde

10

Superleuke dag gehad!

Maria van den Heuvel

8

Wij waren met 20 personen, verdeeld over twee bootjes. Wij hadden zelfs iemand bij met een rollator. Plek genoeg om te parkeren op de boot. We werden erg goed geholpen om aan boord te kunnen komen met de rollator. We hebben er allemaal erg van genoten, maar het weer werkte ook heel goed mee. Zeker een aanrader.

Anoniem

8

Alles goed in orde en heel leuk om te doen. Minpuntje geen ladder om gemakkelijker uit de boot te kunnen komen als je even op 'n strandje wilt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Jan ter Hedde

9

Een zeer aanbevelenswaardige dag vulling. Dank voor de organisatie qua duidelijkheid, bereikbaarheid, soepelheid en begeleiding. Tevens is de toegankelijkheid en het gratis parkeerbeleid van de stad Geertruidenberg zeer prettig en van ongekende luxe.

Anoniem

10

We vonden het bootje gezond in de Biesbosch allemaal héél leuk (5 personen gemengd van 69 tot 19 j. ) Het is een prachtige omgeving en we genoten van de vele verschillende mooie vogels. De service was prima, personeel héél vriendelijk. Echt een leuk betaalbaar dagje-uit Alleen jammer dat er geen zwemvesten aan boord waren want één van de inzittenden is ooit bijna verdronken en heeft angsten. Toen we het vroegen bleek het te laat te zijn; ze waren niet beschikbaar op de boot. Jammer, die persoon is 3 dagen verkrampt geweest Ook zou het leuk geweest zijn als men ons had verwittigd ivm de zandbanken ... al kletsend en genietend hadden we (als leken) niet opgepast en liepen we vast Maar ... geen probleem, hulp werd geboden door héél vriendelijke, behulpzame passanten, die zelfs het water in wilden om te helpen ... en wij zijn weer een ervaring rijker ... het is ZEKER voor herhaling vatbaar, maar dan mét zwemvesten

Anoniem

9

Leuk uitje met elektrische boot. Een echte aanrader.

Anoniem

8

Alles was prima georganiseerd (prima boot, goede instructie, advies over de vaarroute, goed gevulde picknickmand en duidelijke afspraken over de eindtijd en melding) én we hadden prachtig weer! Kortom voor ons was het een meer dan geslaagde dag.

Anoniem

8

goed en snel geholpen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

BiesboschEvents.nl

Algemeen

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij BiesboschEvents.nl aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.

Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Kijk dus ook even naar onze uitgewerkte groeps en bedrijfsarrangementen!

Samen met verschillende andere ondernemers in en rondom Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch zorgen wij ervoor uw dagje uit perfect te verzorgen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in de Passantenhaven van Hollands oudste stad Geertruidenberg. Een bezoek aan onze vestingstad in combinatie met Nationaal Park de Biesbosch is de perfecte natuur- en cultuur combinatie.

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.