Menu
Brabant / Oud & Nieuw

Oud en Nieuw in het Brabantse Zevenbergen

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Vier dan Oud en Nieuw in het Brabantse Zevenbergen. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op de prachtige en sfeervolle locatie in Brabant!

Oud en Nieuw in het Brabantse Zevenbergen

Een gezellige jaarwisseling beleven in het Brabantse Zevenbergen. Bij dit hotel kunt u aan komen op 30 of 31 december. Er is een diner inbegrepen en op oudjaarsavond een luxe 4-gangen diner om gezellig wat langer te tafelen. Naast lekker tafelen kunt u overdag heerlijk genieten, het hotel ligt in de buurt van de Biesbosch of wilt u een stad bezoeken dan ligt Breda in de buurt. Kortom, kom Oud en Nieuw vieren in het Brabantse Zevenbergen!

Bourgondisch en gastvrij Brabant

Op korte loopafstand van het centrum van Zevenbergen ligt dit hotel in Zevenbergen-Moerdijk. Dit sfeervolle hotel is centraal gelegen tussen Nationaal Park De Biesbosch, vestingstad Willemstad én de bruisende stad Breda. Hierdoor is het hotel dus de perfecte locatie wanneer u komt voor een stedentrip, maar juist ook wanneer u een echte natuurliefhebber bent.

Het hotel

Tijdens Oud en Nieuw in het Brabantse Zevenbergen verblijft in een sfeervol hotel met een hartelijke, persoonlijke uitstraling. Met haar unieke, centrale ligging in het hart van West Brabant, culinaire genoegens en smaakvolle karakter, heeft het hotel alles in huis voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel beschikt over 73 hotelkamers, die van alle gemakken zijn voorzien.

In het sfeervolle à la carte Restaurant Auberge 1953 kunt u op elk moment van de dag genieten van heerlijke gerechten bereid door de chef-kok en zijn brigade. Ook voor een gezellige lunch, High Tea of een borrel bent u van harte welkom.

Hotel faciliteiten
Sfeervolle hotellobby met stamtafel & tijdschriften, gezellig zithoekje met openhaard, zithoek met flatscreen en een hotelbar. Voor de zomermaanden is er een heerlijk buitenterras. Verder beschikt het hotel over een fitness kamer waar u tijdens uw verblijf gebruik van mag maken.

Er is een ruime gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Gratis draadloos internet in lobby en hotelkamers. Fietsverhuur is mogelijk in het hotel.

Vier Oud en Nieuw in het Brabantse Zevenbergen en geniet van een feestelijk verblijf!