Menu
Biesbosch / Brabant / Nachtje weg / Romantisch

Romantisch nachtje weg in de Biesbosch

Is de romantiek uit uw relatie en wilt u dit graag weer terughalen? Het is dan tijd voor een romantisch nachtje weg in de Biesbosch met uw geliefde waarbij jullie met zijn tweetjes kunnen genieten. Maar wat houdt dit voor jullie in, de een is romantischer dan de ander of u wilt graag dat de partner iets meer moeite doet voor de romantiek. Hoe zorgt u er voor dat u en uw partner weer tot elkaar komen? Een nachtje weg kan dan de oplossing zijn. Uiteraard kan er ook nog genoeg romantiek in jullie relatie zitten en willen jullie gewoon even lekker ertussenuit om nog meer van elkaar te genieten maar dan even in een andere setting dan thuis. 

Romantisch nachtje weg in de Biesbosch

Heerlijk genieten van een smaakvol diner in een sfeervol restaurant en daarna een comfortabele overnachting. Kom een nachtje romantisch genieten in ons gezellige hotel in Raamsdonksveer. Kies bewust voor lekker eten, romantiek, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven. Kortom, een romantisch nachtje weg in de Biesbosch!

Bijzonder adresje in Brabant

Ons sfeervolle 3-sterren hotel is gelegen midden in hartje Brabant, echt een bijzonder adresje. Daarnaast vindt u vlakbij het hotel Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch. Ook de historische binnenstad van Geertruidenberg is te bezoeken tijdens uw romantisch nachtje weg in de Biesbosch!

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk en sfeervol diner. Tevens is er de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven. Van alles krijgt u hier het beste!

Kamers en hotel

Het hotel beschikt over comfortabele luxe hotelkamers in Raamsdonksveer voorzien van bad of douche, Kabel TV, kluis, Senseo koffiemachine, waterkoker, wekkerradio en telefoon met buitenlijn.
Eenpersoonskamers, Tweepersoonskamers & Familiekamers voor 3 of 4 personen, Junior Suite, Suite Deluxe en Budget familiekamers voor 5 personen. Tevens is er een restaurant met airconditioning aanwezig en een brasserie met groot terras.

Verras uw geliefde met een Romantisch nachtje weg in de Biesbosch!