Menu
Brabant / Golfen / Golfweekend

Nachtje weg en 1 dag Golfen op een baan naar keuze in Brabant

Tijdens dit 2-daags Golfarrangement overnacht u 1 nacht in het hotel en kunt u 1 dagen golfen op een van de golfbanen in de buurt van het hotel. Er liggen 4 golfbanen in de buurt dus u kunt ook nog uw voorkeur aangeven. Kom ook een weekendje of juist op doordeweekse dagen heerlijk golfen en genieten in Brabant.

Sla uw slag in Brabant

U verblijft 2 dagen in dit gastvrije Brabantse hotel en tijdens uw verblijf kunt u 1 keer gebruik maken van een 18-holes greenfee op één van de golfbanen in de buurt van het hotel. 

U kunt kiezen uit de banen: 

  • Oosterhoutse Golfclub
  • Golfbaan Bergvliet
  • Golfbaan de Loonsche Duynen
  • Golfbaan de Turfvaert

Comfortabel overnachten

Het hotel beschikt over 65 hotelkamers, meerdere types, met alle voorzieningen om uw verblijf te veraangenamen. Alle kamers beschikken over een kleurentelevisie, een minibar en een bureau. De badkamers hebben een douche.

Het hotel heeft gratis WiFi, huurfietsen en een uitstekend à la carte restaurant Fundi, liever iets informeler kies dan de bistro waar lichte maaltijden worden geserveerd.

Ontdek de omgeving

Het hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en zeilen, op 5 km van de rand van het schitterende nationale park de Biesbosch.

Tevens ligt het hotel ligt op 25 minuten rijden van Breda en van het attractiepark de Efteling. Met de auto bent u in 35 minuten in ‘s-Hertogenbosch.

Geniet nu van het 2-daags Golfarrangement in het mooie Brabant!