Menu
Brabant / Golfen / Golfweekend

Golfarrangement in het Brabantse Bergen op Zoom

Golfarrangement in het Brabantse Bergen op Zoom

Zin om een dag heerlijk te golfen en in het hotel te genieten van vele ontspannende faciliteiten? Boek dan dit 3-daags Golfarrangement in het Brabantse Bergen op Zoom met een greenfee voor 18 holes bij Golfbaan Reymerswael. En overnacht 2 nachten in dit wellness hotel. De golfbaan aan de Westerschelde ligt op een klein half uurtje rijden van het hotel.

Het hotel en de faciliteiten

Dit **** hotel is gelegen aan de Binnenschelde in Bergen op Zoom te Noord-Brabant. Hier kunt u heerlijk wandelen op de boulevard en zwemmen, kanoën en windsurfen in de recreatieplas. Het hotel biedt u alle rust, terwijl de bruisende binnenstad, het historisch centrum van Bergen op Zoom en de Zeeuwse stranden op korte afstand gelegen zijn.

Het hotel beschikt over 87 airconditioned kamers, een modern à la carte restaurant, bar en terras met uitzicht over water. Ook vindt u in het hotel een modern en luxe wellness center. U kunt hier tijdens uw golfarrangement in het Brabantse Bergen op Zoo, tegen betaling heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen in het thermaal bad, zowel binnen- als buitenzwembad, bubbelbaden, akkerland, opgietsauna, whirlpools en stoomcabine. Daarnaast beschikt het over 9 behandelkamers, een fitnessruimte, 2 zonnebanken en massagestoelen.

Golfen bij Reymerswael in Rilland tijdens uw golfarrangement in het Brabantse Bergen op Zoom

Golfcentrum Reymerswael ligt op een unieke locatie aan de Westerschelde waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen. Een 18-holes sea-side course met weidse uitzichten over het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en de Brabantse Wal. Met lage begroeiing in een geonduleerd terrein en hier en daar een duintop. Wind is (bijna) altijd uw uitdagende partner.

De golfbaan ligt op zo’n 25 minuten rijden van dit hotel in Bergen op Zoom.

Kom heerlijk golfen en ontspannen in het gezellige Brabantse Bergen op Zoom!