Menu
Brabant / Golfen / Golfweekend

Golfen in de Brabantse Kempen – TOP 3

Duik het gezellige Brabant in

Voor natuurliefhebbers is de Brabantse Kempen een geliefde regio die naast eindeloos mooie natuur ook wordt afgewisseld door authentieke en idyllische dorpen. Dus bent u op zoek naar een mooi golfweekendje waarbij in na het golfen ook nog even lekker de natuur of de dorpjes in kan duiken? Dan heb ik voor u 3 TOP aanbiedingen waarbij u kunt golfen in de Brabantse Kempen! Bijvoorbeeld in het kleinschalige Wintelre midden in het dorpsgroen of in een stad zoals Helmond.

TOP 3 Golfen in de Brabantse Kempen

3-daags Golfarrangement in Wintelre met 1 greenfee voor 18 holes
In de Brabantse Kempen zullen de golfliefhebbers helemaal aan hun trekken komen. Tijdens uw verblijf in het hotel, gelegen midden in het dorpsgroen, kunt gebruik maken van de 18-holes greenfee bij Golfclub Burggolf Gendersteyn. ’s Avonds geniet u in het hotel van een diner en overnacht u één van de luxe kamers. Kortom, kom lekker golfen in de Brabantse Kempen!

3-daags Golfarrangement in Helmond met 2 greenfees
Bij dit golfarrangement kunt u kiezen uit maar liefst 3 golfbanen die in de buurt van dit 4-sterren hotel in Helmond liggen. Na een dag heerlijk golfen dineert u in het hotel en geniet u ’s morgens van een uitgebreid ontbijt. Bij hete arrangement zijn 2 greenfees inbegrepen en dat mag dus op 2 verschillende golfbanen zijn.

3 Dagen Gastvrij genieten in Deurne en 2 dagen golfen op 2 golfbanen naar keuze
Verblijf in een sfeervol boetiek hotel in Deurne en ga 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen in de buurt van het hotel. ’s Avonds dineert u lekker in het hotel en ’s morgens geniet u van een uitgebreid ontbijt. Heerlijk even 3 dagen ergens anders golfen? Boek dan deze 3-daagse golftrip in Brabant.

Kijk ook eens op Golfen in Brabant

Met golfende groet,

Recreatief.nl / Golfweekend.nl