Menu
Brabant / Kerst

Kerst op een Landgoed in Brabant

Kerst buiten de deur vieren

De afgelopen 1,5 tot 2 jaar heeft iedereen veel thuis gezeten. De muren zijn op ons afgekomen en we zijn er weer aan toe om even lekker buiten de deur te genieten. Heeft u geen zin om tijdens de Kerstdagen de keukenprins(es) uit te hangen voor de familie? Dat is ook helemaal niet nodig. Vier Kerst lekker buiten de deur en laat u helemaal in de watten leggen zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Geniet van het lekkere eten en de faciliteiten die het hotel aanbiedt tijdens uw verblijf. Klinkt als een goed idee toch?! Maar heeft u geen idee waar jullie naartoe zouden willen gaan? Bekijk dan deze aanbieding voor een Kerst op een landgoed in Brabant

Kerst op een Landgoed in Brabant

Ieder jaar hopen we toch allemaal stiekem een beetje op een witte kerst. Met of zonder sneeuw bij ons in Vught nabij Den Bosch beleeft u tijdens de feestdagen het behaaglijk kerstgevoel.

De fonkelende lichtjes van de Villa, de brandende vuurkorven in het park en de prachtige kerstversiering zijn net een sprookje. Of u nu samen komt met vrienden, familie of gewoon romantisch met zijn tweeën juist alle drukte wilt ontvluchten, het brandende hout in de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw hotelverblijf alles voor een mooie onvergetelijke Kerst. Nog even met Kerstavond een romantisch nachtje weg of juist tijdens Kerst de drukte ontvluchten.

Kortom, een heerlijk Kerst op een landgoed in Brabant!

Genieten op een Landgoed

Het ontbijt en diner vinden plaats in de authentieke villa en voor de overnachting reserveren wij voor u een van onze sfeervolle hotelkamers.

Slapen was nog nooit zo fijn; de rust op het landgoed, een heerlijk bed van het natuurlijke merk COCO-MAT en dan ’s ochtends langzaam gewekt worden door een paar sjilpende vogeltjes om de dag te kunnen starten met een tocht door de prachtige omgeving. U kunt gedurende de dag actief op pad op de fiets ’s avonds heerlijk ontspannen in de bar van de Villa. Laat u verrassen door de betoverende omgeving en de huiselijke ambiance.

Breng de feestdagen door in deze Villa en vier de Kerst op een Landgoed in Brabant!