Menu
Brabant / Vriendinnenweekend / Winkelen

Shoppen in Den Bosch – Vriendinnenweekend

Shoppen in Den Bosch – Vriendinnenweekend

Wij regelen een taxi naar het bruisende Den Bosch zodat u kunt genieten van de boetiekjes, winkels en terrassen. Ook adviseren we u dan om de échte Bossche Bol van Jan de Groot te proberen. Na een dag shoppen, zorgen wij dat u weer opgehaald wordt per taxi, die u weer terugbrengt naar het hotel. Na een dagje slenteren en shoppen in Den Bosch kunnen jullie voetjes wel wat ontspanning gebruiken. Daarom kunt u tijdens uw verblijf ook gebruikmaken van onze wellness en het zwembad!

Het hotel

Het Green Key Gold-gecertificeerde 4-sterrenhotel in Sint-Michielsgestel staat vlak bij Den Bosch, op een zeer authentiek landgoed van 14 hectare groot. Mooi gelegen in het Brabantse groene landschap, aan rivier de Dommel, biedt dit gastvrije hotel een veelvoud aan faciliteiten voor in- en outdoor vermaak, zoals een wellness, tennisbanen, een zwembad en een driving range. Vanaf de A2 is dit hotel snel en makkelijk te bereiken. Dit hotel is het ideale vertrekpunt als u wilt gaan shoppen in Den Bosch.

De hotelkamers

De comfortabele hotelkamers zijn modern ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of gescheiden bedden,een televisie, telefoon, zithoek, airconditioning, gratis WiFi en een badkamer met toilet en een bad of douche. Kamers met uitzicht op het prachtige landschap zijn op aanvraag te boeken. Het hotel heeft ook enkele mindervalidenkamers.

Lekker slenteren en Shoppen in Den Bosch, geniet samen van dit heerlijke Vriendinnenweekend!