Menu
Avondje uit

Top 10 gezellige avondjes uit in Brabant

vriendinnenweekend in de brabantse kempen

Avondje uit met vrienden of je partner? – Romantisch of actief? – Voor iedereen hebben wij leuke activiteiten voor een geslaagd avondje weg! Bent u deze keer degene die het gezellig avondje uit mag organiseren? Wij bieden u leuke actieve en verrassend lekkere avondjes uit aan. Lekker een avondje uit voor 2. Tips en ideeen voor een leuk avondje uit zoekt en boekt u hier. Want de vraag wat te doen tijdens een avondje uit kennen we allemaal. Bezoek een theater of een show met diner. Ga met de mannen de kroegen af of met je vriendinnen heerlijk eten.

1. Niemand Bobt – Kroegentocht door Den Bosch met overnachting

De Bossche Kroegentocht voor een vrijgezellenuitje, met vrienden stappen in Den Bosch of met vriendinnen er even tussen uit. In geen enkele stad vindt u zo veel gezellige kroegen, barretjes en eetcafes als in Den Bosch. En niemand hoeft te rijden, want u blijft lekker slapen in het hart van de stad.

2. Walking Dinner Den Bosch

Een culinair avondje uit in het centrum van Den Bosch. Samen met uw groep gaat u genieten van 3 heerlijke gerechten in 3 verschillende restaurants.

3. Avondje uit in Brabant – Moordspeldiner in Den Bosch

Met passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht… Dit zal het avondje uit worden! Los een moord op en geniet van het bourgondische diner in Den Bosch.

4. Walking Dinner – Culinair en Cultureel avondje uit in Den Bosch

Eten en wandelen in de oudste stad van Brabant. Een gezellig avondje uit in Den Bosch om met vrienden, familie of collega´s van elkaar te genieten en de stad veel beter te leren kennen.

5. Rotterdam by Night – Ervaar de Havenstad vanaf het water

Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water. Deze stad is bij uitstek in het donker bijzonder. Terwijl het zonnetje onder gaat varen we via de Dortse Kil, Merwede en De Noord Rotterdam binnen om lekker te eten aan boord en te genieten van het moois om u heen.

6. Onvergetelijk groepsuitje op het water – BBQ Boot in Den Bosch

Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, familie of collega’s op de BBQ boot te Den Bosch.

7. Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch

Ja vrijgezellen en vrienden opgelet! Wie Den Bosch wil zien moet natuurlijk de Bossche kroegen zien en dat kan op een bijzondere manier. U gaat al speurend de stad door op zoek naar de volgende kroeg.

8. Culinaire Fotospeurtocht in Den Bosch

Vervul een foto-opdracht en u heeft weer een gerecht van uw diner verdiend. Een afwisselend en gezellige middag en avond uit in Den Bosch beleven met vrienden, familie of collega’s!

9. Teamuitje in Den Bosch – Ik hou van Holland Quiz

Voor een uitje met voetbalvrienden, vriendinnen die gek zijn op Holland of collega’s die wel wat lol willen beleven! In 2 teams strijden tegen elkaar in een gezellige kroeg in hartje Den Bosch.

10. TOP Culinair arrangement met nachtje weg op een prachtig landgoed

Niks leuker voor onze chef-kok om fijnproevers uit te dagen. Hij gooit alle remmen los met het TOP Culinair arrangement. Proef de streek met het fantastische diner en geniet van bijpassende wijnen. Uiteraard blijft u lekker slapen en geniet u de volgende dag van een heerlijk ontbijtbuffet.