Menu
Brabant / Weekendje weg

Weekendje weg in Brabant

Weekendje weg in Brabant

Beleef zelf hoe mooi het gastvrije Brabant is. Het hotel beschikt over het grootste leisure center. Prachtige gelegen in het landelijke Mierlo tussen De Peel en de Strabrechtse Heide. En met de gezellige winkelsteden Eindhoven en Helmond op steenworp afstand, hoeft u zich hier geen moment te vervelen en een mooie streek om te fietsen en te wandelen. Kortom, een ideale locatie voor een lekker weekendje weg in Brabant!

Faciliteiten voor jong en oud

De faciliteiten in het hotel zijn oneindig. Van jong tot oud, er is van alles te beleven. Terwijl de kids zich vermaken met klimmen en klauteren in Monkey Town of aan het springen zijn bij Jumping street, kunnen de ouders hun welverdiende rust pakken. Lekker ontspannen in de wellness met zwembad met peuterbad, 4 sauna’s, stoombad, 3 whirlpools, relaxruimtes en saunabar. Daarnaast kunt u tijdens dit weekendje weg in Brabant fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen, basketballen en nog veel meer. Ook aan de inwendige maag wordt gedacht. Lekker grillen, à la carte dineren maar ook het ontbijt mag niet vergeten worden voor een goed begin van de dag!

De omgeving

Het hotel bevindt zich in een groen gebied tussen Mierlo en Helmond, in de provincie Noord-Brabant. In de omgeving vindt u veel verschillende natuurgebieden, zoals de Strabrechtse Heide, één van de grootste overgebleven aaneengesloten heidegebieden. De stad Eindhoven ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Mierlo en is een bezoek meer dan waard. Ook een bezichtiging van Kasteel Helmond, dat nu als museum dienst doet, is voor cultuurliefhebbers zeer interessant. Kortom, er is genoeg te zien en te beleven tijdens uw weekendje weg in Brabant.

Geniet samen van een heerlijk weekendje weg in Brabant in het gezellig Mierlo!