Menu
Brabant / Golfen / Golfweekend

2-daags Golfarrangement in Brabant

Even 2 dagen genieten in Brabant

Golfen in Brabant. Met dit 2-daags Golfarrangement in Brabant geniet u 2 dagen van een heerlijk hotel in Brabant. Tijdens uw verblijf kunt u op 1 van de 2 dagen gaan golfen op de nabij gelegen golfbaan; de Turfvaert!

Golfbaan de Turfvaert

Gelegen op ca. 10 autominuten van het hotel is golfpark De Turfvaert gelegen. De 18-holes golfbaan van 50 hectare garandeert een fantastische belevenis voor golfers op ieder niveau tijdens het 2-daags golfarrangement in Brabant.

Ondanks het jonge karakter van de baan is het nu al een lust voor het oog waarin hoogteverschillen, moerassen en waterpartijen zorgen voor uitdagende en karaktervolle ‘signature’ holes. Het ontwerp is van Frank Post in samenwerking met Ronald Buiting, die de 18-holes perfect hebben ingebed in de landschappelijke kenmerken van het gebied. Tevens heeft Golfpark De Turfvaert een gezellige sfeervolle brasserie met een informele ambiance voor elke gelegenheid.

Wegdromen in een voormalig klooster

U bent van harte welkom in het 4-sterren hotel, een voormalig klooster, is gelegen in een gezellige bosrijke omgeving en nabij de steden Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen.

De 56 ruime luxe hotelkamers vindt u in het apart gelegen hotelgebouw. Hierdoor zijn privacy en rust gegarandeerd tijdens uw 2-daags golfarrangement in Brabant. Alle kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met ligbad/douche en toilet. Iedere kamer beschikt over een kluisje, minibar, koffie- en thee faciliteiten, terras of ruim balkon, telefoonaansluiting en een twin bed. Parkeren is gratis!

Geniet van een heerlijk 2-daags Golfarrangement in Brabant! U boekt het hier.