Menu
Brabant / Golfen / Golfweekend

3-Daags golfarrangement en overnachten op een landgoed

Golfen in het mooie brabant

Bent u samen met uw golfgezelschap op zoek naar een leuk weekendje weg? Wat dacht u dan van dit heerlijke 3-daags Golfarrangement in het mooie Brabant?!

Tijdens dit 3-daags golfarrangement overnacht u 2 nachten in een mooie hotelkamer op een prachtig landgoed in het Brabantse Heeze. Bij het hotel wordt u hartelijk ontvangen met een lekker welkomstdrankje en krijgt u een heerlijk 3-gangen diner. De daaropvolgende dagen begint u goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Wat is een golfarrangement zonder greenfee? Daarom krijgt u bij dit arrangement ook twee 18-holes greenfee voor twee verschillende golfbanen. Klinkt dat niet fantastisch?

Overnacht op een prachtig landgoed

U overnacht tijdens dit 3-daags golfarrangement op een mooie hotelkamer in een prachtig landgoed. Dit dorpje is gelegen middenin de natuurgebieden van de Strabrechtse Heide, Achelse Kluis en Goote Heide. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en de ruimte die de omgeving u biedt. Deze omgeving staat ook bekend om de kunst, cultuur, streekproducten, winkels en horeca. Een fantastische plek om uw golfweekend plaats te laten vinden!

Lees wat uw voorgangers van dit 3-daags golfarrangement vonden

”Geen op en/ of aanmerkingen, goed hotel, prima ontbijt en diner. Golfbanen uitstekend”

”Alles was perfect geregeld vanaf het hotel dat prachtig was tot aan de golfbaan wij zullen het zeker gaan aanraden bij andere en zelf ook nog eens gebruik maken hier van”

”Wij hebben een heerlijk golfweekend gehad. De banen waren prachtig, het hotel was geweldig en de bediening heel klantvriendelijk. Wij komen zeker nog een keer terug!”

Roep snel uw golfvrienden bij 1 en ga samen golfen met het 3-daags Golfarrangement en 2 nachten overnachten op een landgoed in Brabant

Nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan ook eens dit mooie artikel over Golfen in Brabant!