Menu
Brabant / Nachtje weg

5 Tips voor een Brabants nachtje weg

Bent u op zoek naar de Brabantse gezelligheid tijdens een nachtje weg? Ga eropuit in de stad Den Bosch, geniet van een ontspannen nachtje weg of ga lekker genieten met de kinderen. Daarnaast kunt u eropuit gaan in de Efteling of ga naar Toverland voor een leuk dagje uit en overnacht in een prachtig kloosterhotel. Ook kunt u genieten van de wellness op de locatie tijdens bijvoorbeeld het 2-daags Wellness arrangement in Etten-Leur.

Beleef een nachtje weg in Brabant tijdens een van deze arrangementen.

 1. Shopping arrangement met overnachting in Den Bosch
  Heerlijk een dagje shoppen in Den Bosch, terrasje pakken. Den Bosch is een bruisende winkelstad waar u tijd te kort komt!
 2. 3-daags Hotel arrangement in Zevenbergen met entree Efteling – Sprookjesachtige pret in Brabant
  Kom met het hele gezin naar het oergezellige Breda en breng een bezoek aan de Efteling.
 3. Dagje Toverland en nachtje wegdromen in een Kloosterhotel
  Neem de kinderen mee een dagje op avontuur in Attractiepark Toverland en kom na een inspannende dag tot rust in dit bijzondere hotel. Kortom, een fantastisch verblijf voor jong en oud!
 4. Brabantse Cultuur Snuiven en Nachtje slapen in Den Bosch
  Bij dit Cultuur Snuiven arrangement is een combiticket voor het Noordbrabants Museum & Design Museum Den Bosch inbegrepen en blijf een nachtje slapen want dan kunt u de andere dag gezellig shoppen of Den Bosch verkennen.
 5. 2-daagse Wellness arrangement – Ontspannen met Overnachting in Brabant
  Laat alle stress van u afglijden en schuif de dagelijkse beslommeringen aan de kant. Dompel uzelf onder in een gevoel van luxe, ontspanning en weldaad met het 2-daagse Wellness arrangement. 

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl