Menu
Brabant / Oud & Nieuw

Sylvesterparty in Brabant

Knallend het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze 2-daagse Sylvesterparty in Brabant! Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op een prachtige en sfeervolle locatie.

Sylvesterparty in Brabant

Spetterend het nieuwe jaar in? Boek dit geweldige Oud & Nieuw arrangement bij dit hotel om 2021 in stijl af te sluiten en 2022 knallend te starten. Inclusief een spetterende party met avondvullend hapjes en drankjes (Hollands gedistilleerd), DJ, champagne, oliebollen en vuurwerk! Op nieuwjaarsdag geniet u van een heerlijke Nieuwjaars brunch.

Luxe overnachten in een Classic Room

Tijdens deze 2-daagse Sylvesterparty in Brabant ontwaakt u in alle rust en ruimte. Te midden van een dorp omringd door weilanden en bossen in ruime, luxe kamers met comfortabele boxsprings. En dit op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport en nabij Eindhoven Centrum.

De Classic Room beschikt over een Swiss Sense tweepersoonsbed, extra kussens, douche inclusief toilet, föhn, handdoekenservice en badproducten, koffie- en theevoorziening, gratis wifi, airco, bureau en zitje, tv, minibar, gastenkluisje en balkon of terras (souterrain). Daarnaast bevinden deze kamers zich aan de zijkant van het hotel verdeeld over het souterrain, begane grond en de eerste verdieping.

Vier de jaarwisseling met deze 2-daagse Sylvesterparty in Brabant!