Menu
Brabant / Wellness

Ontspannen met het Wellness arrangement in Brabant

We hebben allemaal wel eens zo’n dagje waarvan we hopen dat die snel weer voorbij is. Kids die aan het puberen zijn, manlief die u soms wel achter het behang kan plakken of stress op het werk? Kom dan lekker ontspannen met het Wellness arrangement in Brabant!

Ontspannen met het Wellness arrangement in Brabant

Geniet van een A tot Z verzorgd wellness-verblijf in Brabant! Naast het gebruik van de uitgebreide sauna- en wellnessfaciliteiten zijn een lunch, diner én een aantal consumpties tijdens uw wellness-dag inbegrepen. Na uw dagje wellness, spa en beauty loopt u, van top tot teen ontspannen, in uw badjas naar uw hotelkamer. Daarnaast mag een uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend niet ontbreken! Dus kom maximaal ontspannen met het Wellness arrangement in Brabant!

Maak gebruik van de hotelfaciliteiten

Dit sfeervolle hotel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekend weg. Voor ontspanning hoeft u niet ver te zoeken. Geniet van een onvergetelijke ervaring op de luxe BLUE Wellnessboot, welke direct naast het hotel ligt. U vindt hier ruim 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten, waaronder een hamam, een binnen- en buitenzwembad, verschillende soorten sauna’s én een beautysalon.

Ook heeft het hotel een fitnessruimte en kunt u vele verschillende activiteiten in de buurt ondernemen. Daarnaast bent u aan het eind van de dag van harte welkom in Restaurant London Street voor een culinair diner, bereid met seizoensgebonden producten. Ontspannen doet u met het Wellness arrangement in Brabant!

Natuurrijke omgeving

Het hotel is gelegen ten midden van een omgeving aan prachtige natuur. Vanuit hier zijn eindeloze fiets- en wandeltochten te maken. Voor stedelijk vertier kunt u uitwijken naar de bruisende stad Nijmegen of ’s-Hertogenbosch. Ontdek wat de Brabantse natuur allemaal te bieden heeft. Het zal u nog doen verbazen!

Kom samen heerlijk ontspannen met het Wellness arrangement in Brabant!